Can't Compute Resources VmWare

Hi all,

I am experiencing problems with loading VmWare Datacenters in The Foreman.

The credentials used are 100% ok, if I try to connect with vpshere client i
dont run in to any problems.

After taking a look in the production log the following error is
generated: Failed to save: Datacenter can't be blank

Are there any other ways to troubleshoot, or check why I cant compute any
vmware resources in Foreman?

Thanks for your help

Wesley

> Hi all,
>
> I am experiencing problems with loading VmWare Datacenters in The Foreman.
>
> The credentials used are 100% ok, if I try to connect with vpshere client
> i dont run in to any problems.
>
if you press test connection, do you see the DC in the dropdown?

Ohad

··· On Wed, Jun 26, 2013 at 5:34 PM, Wesley Braumuller wrote:

After taking a look in the production log the following error is
generated: Failed to save: Datacenter can’t be blank

Are there any other ways to troubleshoot, or check why I cant compute any
vmware resources in Foreman?

Thanks for your help

Wesley


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"Foreman users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to foreman-users+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to foreman-users@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/foreman-users.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Dear Ohad,

If I try to test the connection I dont see the dc.

Thanks

··· Op woensdag 26 juni 2013 16:34:52 UTC+2 schreef Wesley Braumuller het volgende: > > Hi all, > > I am experiencing problems with loading VmWare Datacenters in The Foreman. > > The credentials used are 100% ok, if I try to connect with vpshere client > i dont run in to any problems. > > After taking a look in the production log the following error is > generated: Failed to save: Datacenter can't be blank > > Are there any other ways to troubleshoot, or check why I cant compute any > vmware resources in Foreman? > > Thanks for your help > > Wesley >

I resolved the issue it was a firewall problem.

Thanks for helping

··· Op woensdag 26 juni 2013 16:34:52 UTC+2 schreef Wesley Braumuller het volgende: > > Hi all, > > I am experiencing problems with loading VmWare Datacenters in The Foreman. > > The credentials used are 100% ok, if I try to connect with vpshere client > i dont run in to any problems. > > After taking a look in the production log the following error is > generated: Failed to save: Datacenter can't be blank > > Are there any other ways to troubleshoot, or check why I cant compute any > vmware resources in Foreman? > > Thanks for your help > > Wesley >